Nipi i Ahmet Krasniqit bëhet pjesë e PDK-së

Gjatë ditës së sotme në praninë e kryetarit të PDK-së, Aziz Zhilivoda nipi i ish-ministrit të Mbrojtjes së Kosovës, kolonel Ahmet Krasniqi iu bashkëngjiten zyrtarisht kësaj partie.

Në takimën e zhvilluar në fshatin Zhilivodë të Vushtrrisë u bashkuan edhe kryetari i nëndegës së LDK-së, Xhemajl Krasniqi, kryetari i degës së AAK-së, Ali Krasniqi dhe nëndega e Nismës në atë fshatë me kryetarin, Behram Krasniqi.

Më poshtë mundë të dëgjoni fjalimin e nipit të Ahmet Krasniqit.